Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Robles anuncia que la inversió militar pujarà encara més el 2023 i Podemos no fa res per denunciar-ho

La Ministra de Defensa espanyola assegura que l’augment de la inversió militar forma part dels compromisos del Gobierno

Redacció 09/08/2022

El Gobierno “més progressista de la història” no ha parat de demostrar que de progressista en té més aviat poc durant tot el que va de mandat. Ni la unió de forces amb Podemos, partit que prometia ser qui pararia els peus a les polítiques casposes del PSOE, han evitat que, al final, les inversions estatals acabin beneficiant els mateixos sectors, com les armes o el material militar.

Així ho ha remarcat la Ministra de Defensa espanyola, Margarita Robles, on ha assegurat que des que es va celebrar l’OTAN a Madrid, es preveu que s’augmentin encara més les inversions militars de cara als pressupostos del 2023. Així, Robles s’ho pren com “un dels compromisos del Gobierno que es preveuen complir”, i confirma el silenci de Podemos davant d’aquesta decisió, assegurant que cap membre del partit de Yolanda Díaz ha criticat la decisió en privat.

Per defensar-se de possibles crítiques, Robles ha dit que invertir en Defensa és “invertir en pau”, i s’ha comparat amb altres països europeus que, segons ella, estan fent el mateix.