Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

Rajoy té la barra de dir que el PP va rebre un tracte “injust” per la Gürtel

L’expresident espanyol fa el ridícul defensant l’honradesa del seu partit

Redacció 06/07/2022
Pla mitjà de l'expresident del govern espanyol del PP Mariano Rajoy a la presentació del seu llibre a Madrid, el 4 de desembre de 2019 (horitzontal)

L’expresident del Gobierno, Mariano Rajoy, ha assegurat que el tractament públic que va rebre el PP pel cas de corrupció de la Gürtel va ser “profundament injust”. Segons Rajoy, malgrat que “hi va haver gent del PP que va fer el que no hauria d’haver fet, el tractament que es va donar al partit va ser exagerat”.

“Jo he estat en política 40 anys i he conegut polítics arreu, i la immensa majoria del PP és gent honrada, decent”, i “em va semblar profundament injust el que va passar amb el PP”, perquè “si hi ha algú que infringeix la llei que se li apliqui, i punt”, però “jo ho vaig passar molt malament” i “per a mi va ser un moment molt desagradable”.

Rajoy ha fet aquestes manifestacions als “diàlegs amb els expresidents del govern” de la Universitat Menéndez Pelayo, a les que també han participat aquesta setmana els expresidents González, Aznar i Zapatero.