Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Puigdemont manté el misteri sobre la seva assistència a Estrasburg i avisa “als il·lusos perseguidors” que “no ens rendirem”

Juga a despistar publicant una fotografia seva al costat d’un autobús de Lleida que viatja a la ciutat francesa

Redacció
Redacció 02/07/2019
Carles Puigdemont

Carles Puigdemont ha assegurat aquest dimarts que l’independentisme català omplirà Estrasburg. “Que ho tinguin clar els nostres il·lusos perseguidors: no ens rendirem”, ha afirmat Puigdemont en una piulada a primera hora del matí, davant de la incògnita sobre si apareixerà o no al Parlament Europeu a Estrasburg, França.

De fet, la presència de Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí està prevista en el programa de la manifestació ‘Omplim Estrasburg’, que comença oficialment a partir de les 12 del migdia. “Avui els carrers d’Estrasburg parlen català, però sobretot parlen demòcrata”, ha indicat l’expresident, afirmant que “n’hi ha que voldrien els carrers buits, silents, resignats”.

Juga a despistar amb un tuit

Puigdemont ha jugat a despistar sobre la seva presència a Estrasburg amb una piulada, publicant una fotografia seva al costat d’un autobús de Lleida que viatja a la ciutat francesa: “Molt feliç de trobar-me amb la gent que ha vingut del nostre país a defensar els drets dels ciutadans europeus. Gràcies immenses per haver vingut a donar-nos suport “, ha escrit citant Toni Comín i Oriol Junqueras.