Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Puigdemont farà una conferència a Amsterdam el 2 d’octubre

L’expresident Carles Puigdemont farà una conferència a Amsterdam el 2 d’octubre, en el marc de del cicle de debats ‘Sign of the Times’ que organitza el centre cultural De Balie […]

Redacció
Redacció 03/09/2018
Puigdemont, en una imatge d'arxiu

L’expresident Carles Puigdemont farà una conferència a Amsterdam el 2 d’octubre, en el marc de del cicle de debats ‘Sign of the Times’ que organitza el centre cultural De Balie a l’Internationaal Theater. Segons la web del centre, la ponència començarà a les 20:30 hores amb el títol ‘Mad as Hell’.

El cap de files de JxCat publicarà, unes setmanes abans d’aquesta conferència a Amsterdam, el llibre ‘La crisi catalana, una oportunitat per a Europa’, que ha escrit amb el periodista Olivier Mouton, de Vif-L’Express. L’obra es traduirà a l’anglès i el francès, a més de precisament el neerlandès.

El cicle de debats analitzarà els grans temes de l’actualitat social i política, com ara el Brexit o la presidència de Donald Trump als EUA. Puigdemont -presentat com a “anterior líder català”- hi exposarà el seu punt de vista sobre la “ira” que hi ha a Europa.

Aquesta conferència també tindrà lloc l’endemà del primer aniversari del referèndum d’autodeterminació de l’1-O. El mateix 2 d’octubre també està previst que comenci el debat de política general al Parlament, que s’allargarà fins el dia 4.