Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Puigdemont contra El Periódico en defensa dels Mossos: “A les presons i a l’exili, ens recordem cada dia dels miserables”

Carles Puigdemont, mitjançant el seu compte de Twitter, ha llançat un dur atac contra El Periódico, arran de l’arxivament del cas contra els agents dels Mossos d’Esquadra que van ser […]

Redacció
Redacció 10/01/2019
Carles Puigdemont, president legítim de Catalunya

Carles Puigdemont, mitjançant el seu compte de Twitter, ha llançat un dur atac contra El Periódico, arran de l’arxivament del cas contra els agents dels Mossos d’Esquadra que van ser interceptats a una incineradora de Sant Adrià de Besós, a l’octubre de l’any 2017, amb documentació.

En aquella data, el diari dirigit per Enric Hernández va publicar una portada on acusava la policia catalana de destruir una suposada alerta d’Estats Units relacionada amb els atemptats gihadistes de Barcelona i Cambrils. Ara, un cop la justícia ha determinat que els Mossos no van voler amagar cap documentació, Puigdemont passa comptes amb el mitjà del Grupo Zeta.

“Els miserables ho seran per sempre. Ells, els seus editors, els seus finançadors, els amics del rei, tot se sabrà. Paciència. Tenim temps”, ha piulat el president legítim. A més, Carles Puigdemont també ha fet un advertiment, “a les presons i a l’exili, ens recordem cada dia de tots els miserables”.