Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Vivet n’està fart del Govern: “No quedarà poble per defensar-vos, perquè us l’haureu venut tot”

L’activista represaliat ha mostrat la seva ràbia amb l’executiu català i els ha acusat “d’haver venut el poble”. Vivet ha lamentat que els detinguts en l’Operació Judes vagin a judici amb l’acusació de terrorisme

Redacció
Redacció 15/09/2021
Imatge de Marcel Vivet participant en el programa FAQS de TV3

L’activista represaliat, Marcel Vivet, que no va assistir a l’Entrega de la Medalla d’Honor per protestar contra la Generalitat, carrega contra el govern català, presumiblement, per la seva inacció després que es conegués que es jutjarà als 13 CDR detinguts sota l’acusació de terrorisme. Vivet ha lamentat la nova onada repressiva i la resposta que ha tingut l’executiu català.

En una piulada, Vivet ha citat la notícia sobre l’operació Judes i ha mostrat iniciativa. L’activista ha afirmat que “Un dia sortireu de la taula de diàleg emmanillats i no quedarà poble per defensar-vos perquè us l’haureu venut tot”.

Així, ha criticat la permissivitat del govern català, amb una frase contundent i clara. Vivet en anteriors declaracions havia lamentat que Generalitat exercís com a acusació a la seva contra i que, simultàniament, mantingués una actitud de suport als represaliats, al seu entendre, amb pocs actes que donessin fe de la voluntat de la Generalitat. Així reitera la seva discrepància amb les decisions preses per l’executiu català, que, a parer seu, considera que no són suficients.