Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Repassada de Nogueras al Gobierno: “Què esperar d’aquells que donen credibilitat a informes falsos de la Guàrdia Civil?”

|

- Publicitat -

La diputada de JxCat al Congrés dels diputats, Míriam Nogueras, ha recollit la seva intervenció al Congrés dels Diputats a través de Twitter. Un discurs que fa una repassada al Gobierno actual, especialment als socialistes, i que intenta fer obrir els ulls per veure que les injustícies que envolten a Catalunya i a l’independentisme.

Després d’advertir que s’inverteixi més en polítiques d’igualtat a Catalunya, perquè el Gobierno es nega a pagar 16.000 milions d’euros anuals pel dèficit fiscal entre altres coses, Nogueras denuncia la politització del Tribunal Constitucional per voler fer fora “29 diputats per exercir els seus drets a la llibertat d’expressió”. La diputada critica que els socialistes “no han pogut anar més enllà de gests i discursos benintencionats. Mentrestant, molts hem de defensar el nostre posicionament amb l’alè de la policia política a darrere, tement que aparegui un nou informa de la benemèrita citat”.

Publicitat

“Què esperar d’aquells que donen credibilitat a informes falsos de la Guàrdia Civil i no es creuen un informe de la CIA que acusa González de la creació dels GAL?”, ha reblat Nogueras, arribant a la conclusió que mentre deixen que passi tot això, el Gobierno “seguirà veient llacets grocs i morats”.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut