Dimarts, 1 de desembre de 2020 - Edició 858
La República

[Vídeo] Repassada de Nogueras al Gobierno: “Què esperar d’aquells que donen credibilitat a informes falsos de la Guàrdia Civil?”

La diputada de JxCat al Congreso critica que els socialistes “no han pogut anar més enllà de gests i discursos benintencionats. Mentrestant, molts hem de defensar el nostre posicionament amb l’alè de la policia política a darrere”.

Àlex Huguet
Àlex Huguet 17/06/2020
La portaveu de JxCAT al Congrés, Laura Borràs, i la diputada Laura Nogueras, abans de la reunió amb la portaveu del PSOE, Adriana Lastra, aquest 4/12/2019 al Congrés (horitzontal)

La diputada de JxCat al Congrés dels diputats, Míriam Nogueras, ha recollit la seva intervenció al Congrés dels Diputats a través de Twitter. Un discurs que fa una repassada al Gobierno actual, especialment als socialistes, i que intenta fer obrir els ulls per veure que les injustícies que envolten a Catalunya i a l’independentisme.

Després d’advertir que s’inverteixi més en polítiques d’igualtat a Catalunya, perquè el Gobierno es nega a pagar 16.000 milions d’euros anuals pel dèficit fiscal entre altres coses, Nogueras denuncia la politització del Tribunal Constitucional per voler fer fora “29 diputats per exercir els seus drets a la llibertat d’expressió”. La diputada critica que els socialistes “no han pogut anar més enllà de gests i discursos benintencionats. Mentrestant, molts hem de defensar el nostre posicionament amb l’alè de la policia política a darrere, tement que aparegui un nou informa de la benemèrita citat”.

“Què esperar d’aquells que donen credibilitat a informes falsos de la Guàrdia Civil i no es creuen un informe de la CIA que acusa González de la creació dels GAL?”, ha reblat Nogueras, arribant a la conclusió que mentre deixen que passi tot això, el Gobierno “seguirà veient llacets grocs i morats”.

Relacionats