Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] Nogueras estira les orelles a Sánchez i li recorda totes les promeses que ha incomplert

|

- Publicitat -

“Ens preguntem si compliran amb els compromisos que han acordat, perquè ens tenen massa acostumats a no complir-los”, ha retret la diputada de Junts per Catalunya a Pedro Sánchez. “De fet, fins i tot a fer el contrari. Ens vau dir que blindaríeu al català i no ho heu fet”, ha exemplificat.

Així mateix, Míriam Nogueras ha denunciat un altre cop “l’infrafinançament endèmic” i ha retret a l’Estat espanyol que tingui “deixadesa política” amb Catalunya. La de JxCat ha lamentat que la mitjana d’execució a Catalunya en els últims anys és d’un 66%, mentre que a Madrid és del 113%.

Publicitat

El president Pedro Sánchez ha admès que l’execució pressupostària ara per ara “no és l’adequada”, però s’excusa i ho atribueix “dificultats objectives derivades de la pandèmia” així com a “l’alça de les matèries primeres”. També ha promès que “executarà completament” els compromisos assumits en els pressupostos generals de l’Estat de 2022. “El nostre compromís amb Catalunya és ferm i rotund. Complirem amb el que hem pressupostat”, ha dit Sánchez en resposta a la portaveu de JxCat al Congrés, Míriam Nogueras, a la sessió de control d’aquest dimecres a la tarda.

Et pot interessar  Puigdemont farà cada dia un míting a Argelers i posarà 5 o 6 busos per portar-hi els assistents
Publicitat

Opinió

Minut a Minut