Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] L’adéu d’Arrimadas al Parlament i el seu últim “cartellet”

|

- Publicitat -

La líder de l’oposició i de Ciudadanos al Parlament, Inés Arrimadas, s’ha acomiadat de la cambra catalana aquest dijous al matí, en l’últim ple on participarà després dels comicis del 28-A i la seva marxa a Madrid. Aparentment emocionada, la nacionalista ha volgut agrair al seu “equip” la tasca que s’ha fet en les institucions i ha assegurat que “han garantit la llibertat i la igualtat”.  També ha afirmat que ha estat “un honor ser diputada i líder de l’oposició”.

Tot i això, en un gir discursiu, la representant dels taronges ha afegit que “el procés seguirà fent mal” i que el Parlament és un “reflex” de la situació que viu Catalunya. Com no podia ser d’altra manera, Arrimadas ha tret el seu últim cartellet: una pintada, segons ha explicat, a la vorera de casa seva, on s’hi pot llegir: “Passiu-ho bé, Inés”.

Publicitat

Un cop acabada la seva intervenció, l’encara líder de l’oposició, ha saludat als portaveus de les formacions i el president Torra i el vicepresident Aragonès s’han aixecat de l’escó com a mostra de respecte.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut