Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[VÍDEO] “Els MosSos” ovacionen la policia espanyola que va reprimir l’1-O

El col•lectiu convocant de la manifestació critica els dispositius policials de dissabte i dilluns ja que no van ser prou contundents

|

- Publicitat -

Una imatge que impacte: Mossos que aplaudeixen la policia repressora espanyola

El mateix col·lectiu anomenat “MosSos” que va callar davant el 155 ara reclama contra el govern de la Generalitat. Les imatges dels mossos aplaudint els policies nacionals espanyols a la comissaria de Via Laietana són un flac favor a la confiança dels catalans cap a la seva policia, lluny queden les flors que els ciutadans van dipositar sobre la policia catalana.

Publicitat

Volen una policia sense direcció política

La manifestació que ha reunit uns milers de persones entre mossos i familiars ha començat a les sis del vespre a la plaça Universitat, ha estat encapçalada per la pancarta amb el lema ‘Per la dignitat i la seguretat de tots’. Els concentrats han criticat els dispositius policials de l’1 d’octubre i del dissabte passat, tot reclamant més personal i un material més bo i adequat i lamentant les explicacions posteriors que va donar el conseller d’Interior, Miquel Buch.

El col·lectiu “MosSos” critica que els dirigents polítics evitessin més actuacions contundents i violentes de la policia i aposten per evitar que els polítics siguin apartats de les decisions policials.

Et pot interessar  Tres detinguts per atracar amb arma de foc dos bancs de Pallejà i Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut