Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

[Vídeo] El xantatge de Pablo Iglesias als independentistes: “Per aprovar els pressupostos de la Generalitat ens necessiten”

Comença la pressió i l'amenaça: El Gobierno no mourà ni un dit a les reclamacions independentistes i culparà de no aprovar uns pressupostos socials

|

- Publicitat -

Els socialistes i els de Podemos han pactat uns pressupostos impossibles. Pedro Sánchez ha cedit a Pablo Iglesias amb uns acords que sap que no prosperaran. Però la jugada és maquiavèl·lica: uns pressupostos socials que no tiraran endavant per culpa dels independentistes.

La principal perjudicada és Esquerra i Pablo Iglesias ho saps. D’aquí al vídeo que us mostrem on demostra obertament i sense embuts que això va de xantatge. El líder de Podemos envia un missatge als republicans: “no crec que no vulguin impedir que apujar el sou mínim a 900 euros” si tenen altres prioritats. A més els recorda que “per a aprovar els pressupostos de la Generalitat ens necessiten a la taula”. Màxim cinisme d’Iglesias que sap que gràcies a Llarena, ara, els comuns, són necessaris per a aprovar els comptes.

Publicitat

Un salari mínim de 900 euros i més…

Els acords entre socialistes i podemites és un salari mínim de 900 euros, legislar baixes de paternitat i maternitat iguals, cedir la regulació dels lloguers més cars als ajuntaments i apujar un punt l’impost de patrimoni a fortunes per sobre dels 10 MEUR, entre altres mesures. Les amenaces i pressions estan servides, ja que, el Gobierno de Pedro Sánchez no mourà ni un dit pels presos polítics ni per un referèndum i podrà dir que, quan no s’aprovin, que és culpa dels independentistes.

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut