Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Una dona denuncia la imposició del castellà a un hospital durant un avortament no desitjat

|

- Publicitat -

Nou cas greu de catalanofòbia als països catalans, que ha culminat amb una experiència doblement traumàtica per una dona valenciana que va patir un avortament no desitjat.

En una piulada al seu compte de Twitter la usuària @ZahiaGC ha denunciat que durant el seu pas per urgències de l’hospital, van imposar-li la llengua castellana per dirigir-se al personal sanitari. Al missatge, la víctima explica com “mentre llegia que s’imposa el valencià a les cartes dels reis, m’acaben de fer canviar la llengua a urgències. Perdia el meu bebè, però calia parlar castellà”, ha etzibat.

Publicitat

A falta d’informació sobre l’hospital on han passat els fets, la dona ha assegurat que aquesta experiència ha estat “un dels pitjors dies de la meua vida”. “Això sí que és imposició”, ha dit. El cas s’ha viralitzat força a les xarxes socials i molts usuaris seguidors de @ZahiaGC li han mostrat el seu suport.

Et pot interessar  Greu discriminació lingüística: fan fora una clienta catalanoparlant d'una perruqueria al crit de "Estamos en España"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut