Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Twitter prohibeix les piulades que desitgin la mort a Donald Trump per coronavirus

|

- Publicitat -

La xarxa social Twitter ha anunciat que els usuaris de la plataforma no poden publicar que desitgen la mort del president dels Estats Units, Donald Trump, qui va anunciar el passat divendres que tant ell com la seva esposa, Melania Trump, han donat positiu per coronavirus.

Twitter ha assenyalat que els tuits que desitgin la mort de Trump “hauran de ser eliminats”, referint-se a una norma de “comportament abusiu” que es troba a les seves polítiques.

Publicitat

“No tolerarem contingut que desitgi, esperi o expressi un desig de mort, lesions corporals greus o malalties mortals contra un individu o grup de persones”, assenyala Twitter al seu Centre d’Ajuda.

Així mateix, Twitter ha afirmat a través del seu compte oficial de l’equip de Comunicacions, que els “tuits que desitgen o esperen la mort, danys corporals greus o malalties fatals contra ‘qualsevol persona’ no estan permesos i han d’eliminar-se”.

La companyia també ha subratllat al portal Vice que “això no significa la suspensió automàtica” i que “no prendrà mesures de compliment en cada tuit”. “Donem prioritat a l’eliminació de contingut quan crida l’atenció clarament i podria causar danys al món real”, expliquen.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut