Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Torra, Puigdemont i Junqueras criden a la calma

Puigdemont: "Si van encaputxats no són de l'1-O. Si usen la violència no són de l'1-O". Junqueras: "L'1-O ens va ensenyar que les porres i els cops són sempre la pitjor solució i no pot ser la nostra via"

|

- Publicitat -

El president Puigdemont es pregunta qui té interès que “s’infiltri la violència perdedora” allà on s’ha resistit amb “una pau vencedora”

ACN Barcelona .- Carles Puigdemont ha reaccionat aquest dilluns als enfrontaments que hi ha hagut entre manifestants i Mossos d’Esquadra a Girona, a la Via Laietana i davant del Parlament assegurant que “si van encaputxats no són de l’1-O” i que “si usen la violència no són de l’1-O”. Puigdemont ho ha dit a Twitter, on ha recordat que aquella jornada es va fer “a cara descoberta i de forma pacífica”. Puigdemont ha subratllat que d’aquesta manera es va “vèncer, fa un any, un estat autoritari”. Per això ha acabat la piulada preguntant-se: “Qui té interès que s’infiltri la violència perdedora allà on hem resistit amb una pau vencedora?”.

Publicitat

El líder d’ERC convida els independentistes a demostrar que aquest “és i sempre ha estat un moviment pacífic”

ACN Barcelona .- Oriol Junqueras ha reaccionat a través de Twitter als enfrontaments entre manifestants i Mossos a Via Laietana, davant del Parlament i a les immediacions de la subdelegació del govern a Girona. “L’1-O ens va ensenyar que les porres i els cops són sempre la pitjor solució i no pot ser la nostra via”. Junqueras ha assegurat que el moviment independentista té “les ferides encara obertes” i ha afegit: “Som gent de pau i el nostre és i sempre ha estat un moviment pacífic. Demostrem-ho cada dia, també avui”.


 

Et pot interessar  L'Arquebisbat de Tarragona demana perdó pel paper de l'Església en el franquisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut