Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Torra avisa que l’independentisme necessita “una data i un pla”

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat Quim Torra veu “molt interessant” la proposta de referèndum de la CUP, perquè “posa l’incís en concretar”. “El país necessita concretar. No podem anar sense saber ni què estem debatent, ni per què ho estem debatent”, ha reblat Torra.

En aquest sentit, el president inhabilitat exigeix “una data i un pla” per a la solució del conflicte català. Torra considera que l’independentisme “ha descarrilat” i dona per fet que els contrastos d’opinions entre els diferents partits sobiranistes “hi seran sempre”, si l’independentisme en conjunt no es posa d’acord. El president inhabilitat ha participat en la Marxa del Nord de l’ANC que ha sortit de Sant Julià de Ramis i ha acabat a Aiguaviva.

Publicitat

Durant tota la manifestació –d’uns 14 quilòmetres- Torra ha estat acompanyat per unes 3.000 persones més. En aquest sentit ha destacat la capacitat de mobilització de l’independentisme i creu que “ha acabat el procés d’aplanament” i creu que la taula de diàleg “no és important” per a Catalunya. “És senzillament una foto que busquen alguns”, ha sentenciat.

Torra ha reivindicat que les taules de diàleg que la gent reclama “són aquestes marxes, la determinació i acabar ja el procés d’independència”. Torra ha destacat la implicació de la l’independentisme a l’hora de mobilitzar-se i diu que l’aposta ha de passar per un “objectiu concret” que impliqui “la ciutadania i les institucions”.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut