Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Toc d’atenció dels comuns a ERC: “Han de demostrar que no són la Convergència del segle XXI”

Mena assegura que la formació "anirà a les mobilitzacions en les quals es reclami la llibertat dels presos perquè només entendran la seva absolució"

|

- Publicitat -

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha alertat a Esquerra Republicana. Mena creu que “ERC ha de demostrar que no és la Convergència del segle XXI” mentre ha afegit que s’ha de comprometre “amb una fiscalitat més justa i més progressista”. En roda de premsa aquest dilluns al matí, ha criticat que el vicepresident, Pere Aragonès, hagi rebutjat apujar l’IRPF a les rendes més altes i ha demanat als republicans que els “acompanyin a l’hora de garantir els drets dels més vulnerables”. Els comuns han explicat que només entendran l’absolució dels polítics independentistes empresonats i han assegurat que en cas que no sigui així se sumaran a les mobilitzacions que hi pugui haver per reclamar la seva llibertat.

Et pot interessar  Junqueras avisa que la corrupció serà "línia vermella" per pactar amb el PSC si es demostren vincles entre Illa i Koldo
Publicitat

Opinió

Minut a Minut