Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Sánchez revela que la taula de diàleg està servint per “reduir el suport a l’independentisme”

|

- Publicitat -

El president del Gobierno, Pedro Sánchez, ha comparegut aquest divendres per fer balanç del transcurs polític. Durant el discurs ha reiterat la seva aposta pel diàleg amb la Generalitat de Catalunya per superar el conflicte polític. “Mentre hi hagi un govern progressista hi haurà un govern a Madrid amb voluntat de dialogar amb la seva contrapart a Catalunya”, ha dit durant la roda de premsa.

El president espanyol ha celebrat els resultats del baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió, que al seu entendre són “molt bons” no només perquè situen el PSC com a primera força, sinó perquè “el 52% de la societat catalana està en contra de la independència”.

Publicitat

Segons el president espanyol, aquesta caiguda de l’independentisme “té a veure amb el fet que la societat catalana que vol superar el conflicte i retrobar-se amb l’altra part i amb la resta de germans” de l’Estat, però “també diu alguna cosa de les formacions polítiques que apostem pel diàleg”. En lloc d’això tenim un document en què s’adopta, com a estratègia per satisfer les necessitats de Catalunya, el full de ruta fixat pel PSOE a les declaracions de Granada i de Barcelona.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut