Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Sánchez reta a Casado i li demana que el PP expliqui què comparteix amb els valors de la ultradreta

El secretari general del PSOE renega de Casado per no defensar la Constitució des de l'oposició

|

- Publicitat -
ACN Barcelona .- El secretari general del PSOE, Pédro Sánchez, ja ha contestat a les declaracions de Pablo Casado. El secretari general socialista ha acusat el PP i Ciudadanos d’alimentar la ultradreta amb “l’abandonament de la moderació”. A Sevilla, durant el discurs de proclamació de Susana Díaz com a candidata del PSOE a presidir novament la Junta d’Andalusia, Sánchez ha convidat al president del PP, Pablo Casado, a explicar “què comparteixen dels valors essencials de la ultradreta”.
Segons el líder socialista, “la dreta perd el poder i perd els papers”. “No cal saber governar i no saben fer oposició”, ha reblat tot ironitzant que “al pas que van, tindran temps suficient per aprendre”. El secretari general del PSOE ha assegurat que el seu partit “va defensar la Constitució i l’Estat” tant des de l’oposició com des del govern, cosa que, segons ell, “els altres no poden dir”.
Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut