Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Rull va sortir de presó la vigília de Reis per acompanyar el seu fill a l’hospital

La premsa unionista carrega contra la direcció de Lledoners per haver permès que el conseller acompanyés el seu fill "en estat greu"

|

- Publicitat -

El Nadal ha estat dur pels presos polítics i exiliats. Si bé la consellera Dolors Bassa assegurava en una entrevista que li costava molt perquè és “molt familiar”, el conseller Josep Rull també denunciava que Llarena estigui impedint que vegi créixer els seus fills i es perdi moments especials com ho podria haver estat la Nit de Reis.

Precisament, durant el vis a vis familiar de la vigília de Reis, el 5 de gener, un dels fills de Rull va caure i va patir una forta commoció al cap, el que va provocar que quedés inconscient. El petit va ser traslladat en ambulància a l’hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. El conseller Rull va demanar permís per acompanyar la família a l’hospital. Serveis Penitenciaris va consultar el jutjat de guàrdia de Manresa, que va recordar que el reglament penitenciari preveu la concessió de permisos extraordinaris d’urgència per part de l’administració competent. En concret, l’article 161.4 faculta el director general a donar-los. Amb aquesta resposta, Rull va ser traslladat sota custòdia policial a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Publicitat

Encara que el petit es trobés en un “estat greu”, la caverna unionista com el digital ‘El Español’ ja ha començat a activar les clavegueres per carregar contra la direcció del centre penitenciari de Lledoners i acusar la directora d’haver donat el permís a Rull per acompanyar la seva parella i els seus fills sense l’autorització del jutge, tot i que fonts penitenciàries asseguren que no hi havia ningú actiu per poder activar el permís.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut