Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Rufián inclou a Més País i a Compromís par pactar un posició comuna sobre el suplicatori de Borràs

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha explicat que els republicans encara no han decidit què votaran davant del suplicatori per investigar la portaveu de JxCat, Laura Borràs, i ha dit que treballen per consensuar una posició comuna del sobiranisme a la cambra baixa. Això va més enllà dels grups independentistes catalans i inclou altres partits com Més País o Compromís, segons ha explicat Rufián aquest dimarts en roda de premsa. El portaveu d’ERC ha remarcat que el que passi amb Borràs “no depèn d’ERC”, ja que “és absolutament irrellevant a nivell de matemàtiques” que “estan fetes i tothom les sap”. Rufián ha criticat que “davant d’un judici parcial perdut” hi ha qui “vulgui guanyar judicis mediàtics”.

“Haver de triar entre antirepressió i anticorrupció és un dilema pervers”, ha afirmat Rufián, que ha defensat que cal ser “molt respectuós” amb la gent “que està a la presó i a l’exili per les seves idees”.

Publicitat

Rufián ha insistit que “ERC no envia ningú al Suprem per donar explicacions” i que si passa és perquè els diputats són aforats i no “perquè algú es digui d’una manera o una altra”. “A ERC no li agraden els judicis parcials a jutjats intoxicats però tampoc els judicis mediàtics”, ha dit.

Et pot interessar  La CUP es rendeix en la negociació amb el Govern pels pressupostos i anuncia una esmena a la totalitat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut