Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Rufián carrega contra l’opacitat a la comissió de secrets: “És absurd”

|

- Publicitat -

Si els diputats volen, poden dir el que ha passat, no existeix l’excusa

El portaveu d’ERC a Madrid, Gabriel Rufián, ha afirmat que no espera “res” de la comissió de secrets oficials que es reuneix aquest dijous al matí a porta tancada per abordar l’espionatge amb Pegasus. En declaracions als mitjans a l’entrada, Rufián ha defensat que és “absurd anar a una comissió sense càmeres i que després no es pugui dir res del que ha passat dins”.

Publicitat

Diputats republicans en anteriors legislatures han explicat aquesta mena de reunions, va passa a la Comissió d’Investigació de l’11-M: Els confidents de la policia van vendre els explosius als terroristes, consta en les conclusions del 11-M, malgrat que va ser una reunió a porta tancada.

“Com a representant públic no puc quedar content de res que comporti aquesta opacitat”, ha remarcat. Rufián ha dit que la pregunta clau que plantejarà és “si ha estat el Marroc o el CNI”. A la comissió compareix la directora dels serveis d’intel·ligència espanyols, Paz Esteban.

A banda de Rufián, també formen part de la comissió constituïda fa una setmana els diputats independentistes Míriam Nogueras (JxCat) i Albert Botran (CUP) així com Mertxe Aizpurua (EH Bildu).

Et pot interessar  Jové i Wagensberg entren a la llista d'ERC per al 12-M junt amb Capella, Elena, Vilagrà, Campuzano i Verge
Publicitat

Opinió

Minut a Minut