Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Rovira assegura que l’independentisme “ha d’estar millor preparat”

|

- Publicitat -

Marta Rovira assegura que l’independentisme “ha d’estar millor preparat” per afrontar els pròxims embats. Des de l’exili de Ginebra, la secretària general d’ERC ha presentat el nou llibre escrit amb Oriol Junqueras com “un repàs valent i desacomplexat” de les febleses detectades a partir de l’1 d’octubre.

La líder republicana insisteix que l’independentisme va perdre després del referèndum, “en part per les amenaces externes”. En el mateix s’ha pronunciat Junqueras amb un àudio des del centre penitenciari de Lledoners.

Publicitat

“El llibre és una proposta que recull una anàlisi fet des de fa 3 anys i que pretén ser compartit amb tot l’independentisme”, explica el vicepresident. Més enllà dels fets de l’octubre, Marta Rovira s’ha autoexigit a cercar “una majoria imbatible i transversal” per guanyar, “de forma definitiva, la pròxima confrontació amb l’Estat. En paral·lel, la dirigent republicana no vol renunciar “a governar bé i respondre a l’agenda del dia a dia.

Et pot interessar  La majoria independentista al Parlament perilla: el CEO situa el PSC com a guanyador amb 35-42 diputats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut