Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Rivera i Casado, enfurismats perquè Sánchez estigui negociant “la figura del relator”

La possibilitat de la figura d'un relator ha fet enfadar el nacionalisme espanyol

|

- Publicitat -

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha anunciat aquest dimecres que la seva formació ha demanat la compareixença urgent del president del Gobierno, Pedro Sánchez, al Congreso dels Diputats perquè haver “venut la sobirania nacional” i crear “marcs paral·lels” a la Constitució. “No acceptem que els que han fet un cop d’Estat posin les condicions als que respectem l’Estat de dret”, ha afirmat Rivera, que ha acusat Sánchez de “posar Espanya als peus dels separatistes” i de la “humiliació”. Per això ha demanat a Sánchez que convoqui eleccions i posi punt i final a una legislatura que s’està tornant “perillosa”.

Per la seva banda, el popular Pablo Casado, no ha descartat aquest dimecres utitlitzar qualsevol tipus de mecanisme en contra del president Pedro Sánchez, perquè considera la figura del relator com una “altra traició a Espanya”. Casado ha afegit que “No descartem res”, com podria ser una moció de censura. “O rectifica o mobilitzarem els espanyols per exigir eleccions immediates”, ha advertit Casado.

Publicitat

 

Et pot interessar  El govern espanyol culpa el PP del bloqueig del català a la UE per crear "resistències polítiques" als governs populars
Publicitat

Opinió

Minut a Minut