Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Objectiu de Rivera i Casado: la il·legalització de la CUP

El líder de Ciudadanos ha recordat que la seva formació aposta per fer fora a ERC i PDeCAT del Congreso

|

- Publicitat -

ACN Madrid .- El líder de Cs, Albert Rivera, s’ha mostrat disposat aquest dijous a debatre sobre l’aplicació de la Llei de partits a la CUP, en la línia del plantejament que ha fet aquesta setmana el president del PP, Pablo Casado, tot i que ha demanat als populars que vagin més enllà i abordin la possibilitat de foragitar els partits independentistes del Congrés. En aquest sentit, ha recordat que la seva formació aposta per establir un mínim de vots del 3% a tot l’Estat per poder obtenir representació al Congrés, cosa que actualment deixaria fora de la cambra espanyola ERC (2,63%) i PDeCAT (2,01%).

“Si realment els preocupa el paper de partits que volen anar contra la Constitució, Cs planteja una qüestió que està a tot Europa pràcticament: que per estar al Congrés dels Diputats has de tenir vots a tot Espanya, com a mínim un 3%”, ha sentenciat.

Publicitat

Per la seva banda, Vidal Aragonès, diputat de la CUP al Parlament, ha respost a les amenaces dels grups nacionalistes espanyols referint-se al Partido Popular com un partit “fundat per franquistes”.

Et pot interessar  El PP allarga artificialment l'amnistia: es nega a sotmetre-la al ple del Senat del 7 i 8 de maig i podria esperar al 14
Publicitat

Opinió

Minut a Minut