Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Riera (CUP): “Només exercint l’autodeterminació s’acabarà amb aquesta repressió”

|

- Publicitat -

El diputat de la CUP Carles Riera ha reivindicat el referèndum de l’1 d’octubre de 2017 com a instrument per acabar amb els casos judicials que afecten l’independentisme. “Només exercint l’autodeterminació s’acabarà amb aquesta repressió”, ha afirmat en declaracions als mitjans davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), on ha declarat aquest divendres l’exsecretari general de Vicepresidència i Economia Josep Maria Jové, actual diputat d’ERC al Parlament. Riera ha expressat el seu “suport i solidaritat” a Jové i ha desitjat que “surti d’aquest jutjat lliure i absolt”.

El diputat cupaire ha assegurat que “l’única solució i resolució justa” per a tots els investigats per l’1-O “és el dret de l’autodeterminació”. “Hem de tornar a fer-ho”, ha reclamat. “Altrament, com veiem aquí, al Tribunal Suprem i a altres instàncies judicials de l’Estat, mentre no siguem lliures i exercim la nostra llibertat la repressió no s’atura”, ha avisat.

Et pot interessar  Estrada planteja el 12-M com un "plebiscit" entre una política "dependent de l'Estat" i "un nou rumb"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut