Dissabte, 20 d'agost de 2022 - Edició 1486
La República

Regressió a l’edat mitjana: Penes de fins a 11 anys de presó per mostrar la bandera LGTBI al Mundial de Qatar

la FIFA, organitzadora del Mundial de Qatar s’ha posat una imatge de perfil amb la bandera LGTBI+; fet que encara ha aixecat més polseguera

Redacció 28/06/2022
June 27, 2020; Barcelona, - On the Gay Pride Day, more than 500 people protested today in the center of Barcelona to fight for their rights as a LGTBI collective

Més incongruències i regressió en els drets humans. L’organització del Mundial del 2022 és al punt de mira i no només per un tema futbolístic. Coincidint amb el Pride, s’ha fet ressò de l’amenaça que ha anunciat el portaveu i president del Comitè organitzador, Nasser Al-Khater.

L’alt directiu de Qatar 2022, a més de reclamar als fans que “respectin” els costums del país i evitin l’ús de la bandera arco iris, ha especificat quin és el càstig que comportaria. “S’arrestarà tothom que la llueixi i se’l condemnarà amb penes d’entre 7 i 11 anys de presó”, va etzibar de forma contundent.

La hipocresia no acaba aquí, ja que la FIFA, organitzadora del Mundial de Qatar s’ha posat una imatge de perfil amb la bandera LGTBI+; fet que encara ha aixecat més polseguera.