Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Els regals de Sánchez i Rivera per Sant Jordi

El líder de Ciudadanos treu una còpia de la tesi de Sánchez per acusar-lo de mentir i el president li regala el llibre d'Abascal

|

- Publicitat -

El candidat de Ciutadans a la Presidència del Gobierno, Albert Rivera, ha tret, en el primer bloc del debat electoral organitzat per Atresmedia, una còpia de la tesi doctoral del president Pedro Sánchez, per acusar-lo de mentir, i aquest li ha respost regalant-li el llibre del president de Vox, Santiago Abascal, “perquè conegui els plantejaments polítics dels seus aliats”.

“He portat un llibre que vostè no ha llegit, és la seva tesi doctoral”, ha dit Rivera, pel dia Sant Jordi i del Llibre, que se celebra el 23 d’abril. El líder de Ciudadanos ha arribat a posar l’exemplar sobre el faristol de Sánchez i ha esmentat que un programa antiplagi va detectar en el text un nivell de plagi del 21 per cent.

Publicitat

“Llegeixi el d’Abascal”, li ha respost Sánchez, lliurant-li el llibre que aquest ha escrit amb Fernando Sánchez Dragó, mentre Rivera li deia que el veia “nerviós”. “No vol que diguem que va pactar amb els independentistes o que té una tesi que és mentida, que jutgin els ciutadans que ens veuen si menteix o no menteix”, ha destacat.

Aquest intercanvi de llibres s’ha produït durant el primer bloc del debat, relatiu als programes electorals, malgrat que la pregunta dels moderadors havia estat sobre la ocupació. No obstant això, Sánchez ha aprofitat la seva primera resposta per acusar tant Rivera com el president del PP, Pablo Casado, de “mentir” quan insisteixen que ha pactat amb l’independentisme.

L’episodi ha merescut el retret del secretari general de Podem, Pablo Iglesias, que ha advertit que els espectadors “no es mereixen” coses com l’intercanvi de llibres per conèixer les propostes dels diferents candidats.

Et pot interessar  La diada de Sant Jordi s'internacionalitza: arribarà a almenys 29 països i 192 ciutats amb 325 actes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut