Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Puigneró també va ser víctima d’espionatge al seu telèfon mòbil

|

- Publicitat -

Després que el president del Parlament, Roger Torrent alertés que hi hauria “més noms” de presumpte espionatge a través del telèfon mòbil, ‘Eldiario.es’ ha publicat aquest dimarts a la nit que els telèfons del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, i el director tècnics del Consell per la República, Sergi Miquel, també haurien estat espiats a través del programa Pegasus. El mitjà digital afegeix, però, que l’espionatge només va tenir èxit en el cas de Miquel.

Segons ha explicat Puigneró al mitjà, el 12 de març del 2019 va rebre una trucada d’un número desconegut a través de WhatsApp, però el terminal es va bloquejar. Sospita que va entrar en funcionament el programari de ciberseguretat que s’instal·la als telèfons dels alts càrrecs del Govern. Afegeix que va apagar el terminal, va treure les targetes SIM i va informar del fet a l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. Els investigadors, afegeix eldiario.es, no van poder esbrinar l’autoria de l’intent d’atac.

Et pot interessar  Aragonès exigeix "responsabilitats polítiques" pel 'cas Pegasus' després que el jutge rebutgi arxivar la investigació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut