Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Puigneró carrega contra l’Estat i la RENFE: “només cal pujar a un tren de FGC i a un de RENFE per veure la diferència”

|

- Publicitat -

Jordi Puigneró, vicepresident de Catalunya, ha volgut ampliar les declaracions que va fer ahir sobre la xarxa ferroviària espanyola en una visita a les Terres de l’Ebre.

Puigneró va destacar la importància de tenir una “Catalunya connectada i descarbonitzada”, i que aquestes infraestructures es gestionin des de la Generalitat.

Publicitat

A la piulada de Twitter ha emfatitzat sobre les visibles diferències entre els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la RENFE. El vicepresident ha considerat que il·lustra una situació en què les infraestructures del Govern ofereixen un millor servei que les Estatals, i subratlla que “quan diem que volem la independència és per coses com aquestes”. D’aquesta manera emfatitzat que “només cal pujar a un tren de FGC i a un de RENFE per veure la diferència”.

Puigneró ha estat contundent amb la xarxa ferroviària estatal, després que hi hagués nombroses aturades i retardaments en les línies a causa de la vaga convocada pel 30 de setembre. “Rodalies és l’exemple que l’Estat no funciona a Catalunya” ha reblat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut