Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

PSOE, PP i Vox queden retratats en oposar-se per quinzena vegada a investigar l’emèrit

|

- Publicitat -

El Partit Socialista, el Partido Popular i Vox queden retratats al Congreso després oposar-se per quinzena vegada a una comissió d’investigació de l’emèrit.

Val a dir que fins a l’abdicació de Juan Carlos I no podia ser investigat, en tant que com a cap d’Estat tenia inviolabilitat. Des de llavors, diverses formacions polítiques han intentat que poguessin transcendir detalls sobre les seves activitats i la presumpta venda d’armes, amb què l’emèrit podria haver-se enriquit.

Publicitat

La Mesa del Congreso ha exposat que els articles 56.3 i 65 de la Constitució Espanyola impedeixen la creació d’una comissió d’investigació, i així, han rebutjat la iniciativa que han presentat Unidas Podemos, ERC, Junts, PDeCAT, CUP, Más País-Equo, Compromís i BNG com afirma el Público.

Les diferents forces polítiques han exigit que s’esclareixin els fets i es tregui l’aigua clara de qualsevol dubte que apunti cap a la corrupció que succeeixi en les institucions públiques.

Et pot interessar  Illa afirma que Sánchez està d'acord amb millorar el finançament autonòmic, malgrat que rebutja les propostes de l'independentisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut