Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Ponsatí: “Els catalans estem amb la pistola al clatell”

|

- Publicitat -

L’eurodiputada de JxCat i exconsellera Clara Ponsatí ha assegurat que “no és seriós” esperar que “sota l’amenaça de la violència hi hagi un 75% a favor de la independència”. “Com vols que siguem més sota l’amenaça de la violència? A algú li agrada prendre decisions amb la pistola al clatell? I els catalans estem amb la pistola al clatell”, ha dit en una entrevista al diari ‘Ara’. Ponsatí ha remarcat que el “combat” per la independència tindrà “l’amenaça de la violència al davant fins que es guanyi” i ha advertit que “si no estàs disposat” a fer front a la “violència de l’Estat, no diguis que estàs fent el combat per la independència”.

Ponsatí ja va dir fa uns dies que considerava que la independència de Catalunya era tan important com per valer la vida d’una persona, tot i que no es va mostrar favorable a la violència. En aquelles declaracions, va considerar “paternalista” que després de l’1-O es digués que no es tirava endavant la independència perquè no hi podria haver morts. Segons ella, això suposava dir que “no es farà mai”

Publicitat

Sobre la taula de diàleg, Ponsatí ha assegurat en l’entrevista al diari ‘Ara’ que ella no s’hi asseuria fins que no tingués “cartes per negociar”. En aquest sentit, creu que l’eina és “la mobilització del poble de Catalunya”. “Si apagues la mobilització, no tens eines i, per tant, jo no m’hi asseuria fins que no vingués el senyor Sánchez a demanar-me que m’hi assegués”, ha reblat.

Et pot interessar  'Alhora', la candidatura conjunta de Ponsatí i Graupera, aconsegueix els avals necessaris per presentar-se al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut