Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Plaja diu que el Govern no es quedarà “de braços plegats” si la taula de diàleg no avança

|

- Publicitat -

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha confiat que la taula de diàleg Estat-Generalitat quedi “al marge” de les eleccions autonòmiques a Castella i Lleó, convocades per al 13 de febrer d’aquest 2022. “Per a aquest Govern això no és un condicionant de res”, ha dit a la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu. Estava previst que la taula de diàleg es tornés a reunir amb el canvi d’any, però, segons la portaveu, “encara no està tancada la data” tot i que es manté la previsió de principis d’any.

Plaja ha assegurat que l’objectiu de la delegació catalana “és poder exercir l’autodeterminació i posar fi a la repressió a través de l’amnistia” i ha advertit que “el Govern no es quedarà esperant de braços plegats en cas que el procés de negociació no doni resultats”. El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, que ha acompanyat la portaveu a la roda de premsa, ha afegit que aquest espai de negociació està fent “treballs forçosament discrets” i que no es donaran a conèixer fins que tingui lloc la pròxima reunió.

Et pot interessar  El Govern demana als grups “fugir del partidisme” al ple de la pagesia i prioritzar “l’esforç compartit i global”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut