Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Picabaralla entre ultres a xarxes: La Falange acusa Vox de “copiar frases cada dos per tres”

La piulada de Vox fa referència a una frase usada per José Antonio Primo de Rivera durant la fundació de la Falange Española, l’octubre de 1993

Redacció 23/05/2022

La piulada de Vox Girona ha aixecat polsegeuera dins del cercle ultra. La Falange carrega contra Vox i els acusa de copiar-los frases i de fer referència a Primo de Rivera.
Vox Girona ha publicat un tuit amb la seguent frase: “La bandera està alçada, ara la defensarem alegrement”.

La Falange ha respost mencionant el tuit de vox el següent: “Escolteu Vox Girona. Entenem que us és complicat dotar al vostre partit d’un discurs, una mística atractiva i un estil. Però copiant cada dos per tres alguna frase solta dels fundadors de la Falange Española de las JONS no ho aconseguireu. En vosaltres no és més que retòrica impostada”, ha escrit la Falange a Twitter”.

D’altra banda, la piulada de Vox fa referència a una frase usada per José Antonio Primo de Rivera durant la fundació de la Falange Española, l’octubre de 1993.Després del tuit de Vox, una altra piulada de la Falange ha acusat Vox d’apropiar-se dels discursos de Primo de Rivera qui, segons la Falange, “va lluitar contra organitzacions polítiques com Vox” i va aixecar la bandera “contra el liberalisme”.