Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Pere Aragonès ratifica la seva decisió de no assistir a la Conferència de Presidents

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha criticat la conferència de presidents d’aquest divendres a Salamanca, a la qual no assistirà perquè considera que “els fons europeus no es decideixen amb una intervenció de 5 minuts del president de la Generalitat”.

En unes declaracions aquest dijous després de visitar la zona afectada per l’incendi de Santa Coloma de Queralt, ha assegurat que els fons europeus es decideixen “amb treball conjunt, amb treball compartit”.

Publicitat

Ho ha dit després que Pedro Sánchez ha lamentat la seva absència en la conferència i ha afegit que hi hauria d’anar perquè tractaran afers “molt importants”.

Aragonès ha assegurat que el Govern portarà l’assumpte dels fons a la comissió bilateral de dilluns “i a tots els altres àmbits d’interlocució amb l’Estat”, malgrat que el Gobierno ha descartat incloure els fons europeus en l’ordre del dia d’aquesta trobada.

“Catalunya té molts projectes, té una gran capacitat d’intervenció i té tot el dret a rebre els fons necessaris per fer aquesta reconstrucció verda, digital i que arribi al conjunt del territori i amb equitat”, ha defensat Aragonès.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut