Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Paluzie rebutja la invitació de Colau pels actes del 17-A i constata que l’ANC no hi assistirà per la presència del Rei

L’ANC no assistirà als actes oficials de commemoració dels atemptats del 17-A a Barcelona. Així ho ha decidit l’entitat, que ha mostrat la seva postura amb el rebuig de la […]

Redacció
Redacció 13/08/2018
La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzzie

L’ANC no assistirà als actes oficials de commemoració dels atemptats del 17-A a Barcelona. Així ho ha decidit l’entitat, que ha mostrat la seva postura amb el rebuig de la seva presidenta, Elisenda Paluzie, a la invitació per anar a l’homenatge a les víctimes que li havia fet arribar l’alcaldessa, Ada Colau.

El motiu de l’absència de Paluzie i de tota l’Assemblea com a organització respon únicament a no voler coincidir amb el rei Felip VI. I és que l’entitat ha decidit no acudir a cap acte on el monarca assisteixi.

Per compensar aquesta decisió, l’ANC assegura que centrarà part de l’acte que ha convocat junt a Òmnium durant la tarda del dia 17 a la presó de Lledoners en homenatjar a les víctimes dels atemptats, i no només en el reconeixement de la feina feta per part dels serveis públics, dels Mossos i de l’exconseller d’Interior, Joaquim Forn, ara tancat en aquell centre penitenciari pel cas de l’1-O.