Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Paluzie (ANC) considera gravissim l’actuació dels Mossos amb els llaços en les escoles

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, ha criticat aquest dissabte les actuacions dels Mossos d'Esquadra en la retirada de llaços i altres símbols d'escoles catalanes

|

- Publicitat -

En declaracions als mitjans durant l’acte de l’ANC ‘Cap dona en l’oblit’ de suport a les preses sobiranistes, Paluzie ha assegurat que l’entrada dels Mossos en escoles en horari lectiu “arribant a l’extrem d’esborrar amb pintura blanca un mural pintat per nens, és gravíssim i no s’hauria de tolerar”.

Ha sostingut que sota l’exigència de neutralitat durant el període electoral, que ha qualificat de comprensible, “s’amaga una voluntat d’amagar que hi ha presos polítics”.

Publicitat

En l’acte també ha intervingut la consellera de Justícia, Ester Capella; la consellera de Cultura, Laura Borràs; els expresidents del Parlament Núria de Gispert i Joan Rigol; la mare de l’exdiputada de la CUP Anna Gabriel, Maribel Sabaté, i l’amiga de l’exconsellera Dolors Bassa, Mireia Mata, entre d’altres.

Aquesta iniciativa, que s’ha celebrat davant del centre cultural El Born de Barcelona, s’ha realitzat com a homenatge a les preses sobiranistes quan es compleix un any de l’entrada a la presó de l’ex-presidenta del Parlament Carme Forcadell, que també va ser la primera presidenta de l’ANC.

Et pot interessar  La JEZ censura l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar obligant-lo a retirar banderes, símbols i pancartes independentistes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut