Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Òmnium distribueix una nova edició del diari ‘Judici a la democràcia’ que denuncia la “parcialitat” de Marchena

|

- Publicitat -

Òmnium distribueix aquest dijous una nova edició del diari ‘Judici a al democràcia’ que reivindica la “desobediència civil” com una eina de lluita pacífica contra “lleis injustes”. La publicació es reparteix des de primera hora del matí a més de 50 parades de metro, tren, ferrocarril a Barcelona i al conjunt de l’àrea metropolitana. El nou exemplar també denuncia la “parcialitat i el tracte desigual” que dispensa, segons l’entitat, el jutge Manuel Marchena cap als advocats de les defenses respecte de la fiscalia en el judici de l’1-O.

Segons un comunicat d’Òmnium, la publicació recull algunes de les declaracions destacades de testimonis del 20-S i l’1-O que han passat les últimes setmanes pel Tribunal Suprem, com el secretari general de CCOO Catalunya, Javier Pacheco, el director de FundiPau, Jordi Armadans i l’eurodiputada portugesa Ana Gomes, el periodista i activista David Fernàndez i el diputat alemany Andrej Hunko, entre d’altres.

Publicitat

Aquest número 4 també inclou una entrevista a Pepe Beúnza, el primer objector de consciència no violent de l’Estat espanyol i repassa una sèrie de casos històrics de desobediència civil. La contraportada està dedicada a l’escriptor, columnista i crític de televisió, Roberto Enríquez, més conegut com a Bob Pop. El col·laborador del programa ‘Late Motiv’ d’Andreu Buenafuente diu que és una “aberració” i que “l’avergonyeix profundament” la presó preventiva dels presos polítics.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut