Dimecres, 8 de juliol de 2020 - Edició 713
La República

[Vídeo] Vox converteix l’Europarlament en un circ després d’una intervenció de Puigdemont

Crits, pancartes, difamacions… l’extrema dreta queda retratada al Parlament Europeu de la mà de Cake Muniesa i Alberto Tarradas

Redacció
Redacció 19/02/2020
Conferència 'Lawfare: La judialització de la política" amb Chirstophe Marchand, Manuel Zelaya, Pernando Barrena, Carles Puigdemont, Diana Riba, Julen Arzuaga, Andreu Van den Eynde i Gonzalo Boye, a l'Eurocambra el 19 de febrer del 2020. (Horitzontal)

L’extrema dreta falangista ha quedat retratada a Europa que ja comença a veure de quin peu calcen els defensors de la pàtria espanyola. Els representants de Vox han convertit un acte organitzat pels eurodiputats Diana Riba, Pernando Barrena i Carles Puigdemont i els lletrats Gonzalo Boye, Andreu Van den Eynde, Christophe Marchand i Valeska Teixeira sobre la judicialització de la política al Parlament Europeu en un lamentable circ. Una actuació, però, que només fa que generar més simpaties i adeptes a la causa catalana.

Just en acabar les intervencions i quan el president a l’exili acomiadava els presents, els ultres Alberto Tarradas, de Vox Girona i el periodista radical unionista Cake Muniesa han intentat rebentar, sense èxit, l’acte.

Crits, pancartes, difamacions… els dos ultres han intentat parlar però els assistents els ho han impedit amb crits i, fins i tot, un home ha anat a tancar el micro que feia servir Muniesa.

Alberto Tarradas a estat protagonista per haver-se enfrontat (i perdut) contra Valtonyc a Brussel·les i per haver dit que les dones feministes són “lletges”. Cake Muniesa ha estat detingut per a provocar aldarulls a Alsasu i fins i tot per mentir assegurant que va ser agredit per independentistes catalans.

Relacionats