Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

[Vídeo] Un agent espanyol descriu una votant com “la tigressa de Badalona”

Nova escena esperpèntica d’un testimoni dels cossos de seguretat espanyols durant el judici farsa al Tribunal Suprem espanyol contra el procés. Un policia que va intervenir durant l’1-O ha explicat, […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 15/04/2019
L'advocada de l'Estat , Rosa María Seoane (esquerra)

Nova escena esperpèntica d’un testimoni dels cossos de seguretat espanyols durant el judici farsa al Tribunal Suprem espanyol contra el procés. Un policia que va intervenir durant l’1-O ha explicat, responent a l’advocacia de l’Estat, que durant una intervenció hi havia una senyora mullada d’uns 40 quilos de pes a qui no va poder apartar “ni amb l’ajuda d’un company”.

El policia, un dels que ha anat més enllà en descriure “l’odi” i la “violència” de les masses, ha descrit a la senyora com “la tigresa de Badalona”.

La imatge i la capacitat de la policia nacional espanyola ha quedat amb aquest testimoni per terra. Quina força policial d’elit antidisturbis ha de combatre el mal si una senyora de 40 quilos és més forta que els agents? Aquí el lamentable moment que el president de la Sala, Manuel Marchena, ha hagut d’aturar: