Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

VÍDEO | Nogueras deixa en evidència a Sánchez: “Algú que seu al costat de VOX i aplaudeix l’actuació a Melilla no pot ser d’esquerres”

|

- Publicitat -

Rebombori amb les mesures anunciades de Pedro Sánchez qui es posa les piles quan veu que el PP el podria substituir al Gobierno en les pròximes eleccions. Retrets per voler semblar d’esquerres amb les mesures impulsades. La CUP el titlla de “superficial”, mentre que des de Junts se’l deixa en evidència, recordant la seva trajectòria en els últims mesos. La seva portaveu, Míriam Nogueras així ho deixa palès: “No ens creiem Pedro Sánchez i el temps sempre ens acaba donant la raó”.

Així mateix, la portaveu al Congreso recorda que el mateix Pedro Sánchez quan li ha convingut s’ha assegut a dialogar amb VOX per anar en contra l’independentisme en totes les acusacions judicials i, que a més, que aplaudeix l’actuació policial a la tanca de Melilla: “No és algú d’esquerres”, exclama Nogueras.

Publicitat

Pel que fa a la proposta de l’abonament del 100% de Rodalies operats per Renfe entre l’1 de setembre i el 31 de desembre i impostos extraordinaris a les companyies energètiques i a la banca per recaptar fins a 3.500 milions d’euros durant els exercicis del 2023 i del 2024: “No ens podem creure els titulars que han anat sortint” i afegeix que “és un fals gir a l’esquerra”: Nogueras remarca que no es pot caure en aquest parany, ja que s’ha de llegir la “lletra petita”: “Ens anuncien una pluja de milions, pluja a la qual tots els governs espanyols ens tenen acostumats i que sempre acaben en paper mullat i en incompliments”, manifesta.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut