Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] La matussera resposta de Carrizosa que demostra que Cs no té arguments que justifiquin un nou 155

|

- Publicitat -

Avui, el portaveu parlamentari de Ciudadanos, Carlos Carrizosa, en roda de premsa al Parlament després del ple d’avui, ha demostrat un parell de coses: una ja la sabíem, les tremendes dificultats que té a l’hora de parlar en català malgrat haver nascut a Barcelona i haver viscut tota la seva vida a Catalunya. L’altra és que Ciudadanos navega per l’espai sideral quan ha de justificar un nou 155 contra Catalunya, un exemple que dilapida l’argumentari en contra de l’escola en català.

Una periodista, durant la roda de premsa, li ha preguntat quins eren els arguments que justificaven una nova aplicació del 155 i la seva resposta ha estat el que es podria definir com “una cantinflada” tal com es pot veure al vídeo.

Publicitat

La resposta ha estat tan buida de contingut que ha demostrat que l’ideari de Ciudadanos tan sols és incendiari i de fomentar la crispació: “estic suggerint que si Torra no es considera el president d’una comunitat autònoma i estem tornant a la il·legalitat absoluta com la viscuda avui al Parlament, i li hem de preguntar al senyor Torra si hi ha una voluntat rebel amb les lleis i la Constitució”.

Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut