Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

[Vídeo] Imponent concert davant Lledoners per als presos polítics amb 9.000 assistents

Uns 400 músics i cantants participen en una nova mostra de solidaritat

|

- Publicitat -

Uns 500 músics i cantants han interpretat aquest dissabte el Messies de Händel en un concert davant de la presó de Lledoners (Barcelona) per recolzar als presos independentistes, organitzat per un grup de voluntaris de l’Asociació Messies Participatiu, ha indicat l’ANC en Twitter.

La portaveu de l’organització del concert, Eulàlia Espona, ha explicat que la iniciativa va sorgir “de dues o tres persones i la gent s’ha anat apuntant”.

Publicitat

Els cantants provenen de corals que ja han interpretat aquesta obra anteriorment, ja que “era un dels requisits que es demanava”, ha concretat Espona, que ha informat que els músics són professionals provinientes de diferents orquestres i conservatoris de Catalunya.

Unes 9.000 persones, segons l’organització, han assistit al concert amb l’objectiu d’aprofitar les festes nadalenques per fer arribar “l’escalf” de la ciutadania als set presos independentistes que són tancats al centre penitenciari de Sant Joan de Vilatorrada (Bages), en una acció que han volgut fer simbòlicament extensiva a les presons de Puig de les Basses i Mas d’Enric.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut