Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

[Vídeo] Arrimadas a TV3: “Aplicarem un 155 per intervenir aquesta televisió manipuladora”

Inés Arrimadas, a punt d’abandonar la política catalana per marxar a Espanya, és la candidata al Cogreso per Ciudadanos a Barcelona. El seu to crispat i agressiu no ha cessat […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 12/04/2019
Inés Arrimadas, líder de Ciutadans

Inés Arrimadas, a punt d’abandonar la política catalana per marxar a Espanya, és la candidata al Cogreso per Ciudadanos a Barcelona.

El seu to crispat i agressiu no ha cessat durant una entrevista que ha concedit avui a Els Matins de TV3. Ha assegurat que ella voldria pactar amb PP i no descarta VOX.

Sobre Catalunya ha explicat que la seva intenció si governen, és aplicar el 155: “El plantegem per garantir els drets dels catalans. Hi ha adoctrinament a les escoles, sobren xiringuitos i ambaixades. La desobediència del senyor Torra a la JEC també és motiu per aplicar-lo.

“Però, a més, ha assegurat a la televisió pública catalana que un nou 155 “inclouria TV3 perquè és una màquina de manipulació i d’incitació a l’odi. Hem tornat a denunciar TV3 a la JEC pel ‘Sense ficció’ de dimarts, que era un publireportatge independentista.”