Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Valls considera presentar-se per ser president a la Generalitat

|

- Publicitat -

El líder de BCN Canvi, Manuel Valls, ha explicat aquest dijous que considera presentar-se a presidir la Generalitat, i ha admès que la decisió es pot veure influenciada per les aliances que faci el PSOE “a nivell estatal”.

“No és una decisió fàcil. Però sobretot hem de veure si hi ha una aliança entre els socialistes i ERC, el que em semblaria gravíssim”, ha dit en una entrevista a Ràdio 4 recollida per Europa Press.

Publicitat

Ha advertit, però, que si és candidat anirà a les urnes amb independents a la llista, perquè creu que s’ha de sortir “fora de el marc polític tradicional per tornar l’esperança” als catalans, i ha assegurat que els partits estan debilitats.

“Vull portar de forma contundent els valors de la lluita democràtica, els valors constitucionals i europeus davant el nacionalisme, sigui de dretes o d’esquerres, que divideix i part les societats”, ha expressat.

No obstant, ha admès que no va aconseguir el resultat que esperava a les eleccions municipals de maig: “No vaig convèncer. Va ser un resultat mediocre i lluny de les esperances”, encara que ha dit que l’experiència a l’Ajuntament és interessants i bonica, segons ell.

Et pot interessar  Ciudadanos, camí del seu propi "Ulster"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut