Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Una espanyolista tira un test des d’un sisè pis contra uns independentistes a Palma

Afortunadament, la dona va fallar el tir que hagués pogut causar la mort d'algun dels joves

|

- Publicitat -

La impunitat del nacionalisme espanyol no només es produeix al Principat i cal denunciar-ho. S’escampa arreu dels Països Catalans i el dBalears ens explica un nou i greu intent d’agressió espanyolista a un grup d’independentistes i que podria haver acabat molt malament.

Publicitat

Els fets els ha denunciat l’esquerra independentista del Casal Popular Voltor Negre i Arran a Palma. Avui mateix, a través de les xarxes, han explicat que aquest passat dijous es van ser víctimes d’un nou atac feixista. Han narrat que una veïnada del carrer Ramón y Cajal de Palma va llançar tot un test del seu balcó des d’un sisè pis a un grup de joves a prop del casal.

Ja la dona havia expressat la seva ideologia catalanofòbica quan, moments abans, els havia increpat amb crits anticatalanistes segons han explicat.

Impunitat total

A més, els joves republicans han assenyalat que tot i que van contactar fins a dues vegades amb la policia de Palma, van ser totalment ignorats i el cos policial local no es va presentar al lloc dels fets. “Aquest és el nivell d’impunitat amb el que compta el feixisme a Palma” han criticat.

Et pot interessar  Més per Palma proposa que la ciutat deixi de fer promoció turística
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió