Dijous, 26 de novembre de 2020 - Edició 854
La República

Una espanyolista tira un test des d’un sisè pis contra uns independentistes a Palma

La impunitat del nacionalisme espanyol no només es produeix al Principat i cal denunciar-ho. S’escampa arreu dels Països Catalans i el dBalears ens explica un nou i greu intent d’agressió […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 24/08/2018
El test que ha tirat una espanyolista a uns republicans a Palma

La impunitat del nacionalisme espanyol no només es produeix al Principat i cal denunciar-ho. S’escampa arreu dels Països Catalans i el dBalears ens explica un nou i greu intent d’agressió espanyolista a un grup d’independentistes i que podria haver acabat molt malament.

Els fets els ha denunciat l’esquerra independentista del Casal Popular Voltor Negre i Arran a Palma. Avui mateix, a través de les xarxes, han explicat que aquest passat dijous es van ser víctimes d’un nou atac feixista. Han narrat que una veïnada del carrer Ramón y Cajal de Palma va llançar tot un test del seu balcó des d’un sisè pis a un grup de joves a prop del casal.

Ja la dona havia expressat la seva ideologia catalanofòbica quan, moments abans, els havia increpat amb crits anticatalanistes segons han explicat.

Impunitat total

A més, els joves republicans han assenyalat que tot i que van contactar fins a dues vegades amb la policia de Palma, van ser totalment ignorats i el cos policial local no es va presentar al lloc dels fets. “Aquest és el nivell d’impunitat amb el que compta el feixisme a Palma” han criticat.

Relacionats