Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Torra no rep Felipe VI però el saluda abans de visitar el Saló Automobile Barcelona

|

- Publicitat -

El Rei Felipe VI i el president de la Generalitat, Quim Torra, s’han saludat aquest divendres donant-se la mà al dinar commemoratiu del centenari del saló Automobile Barcelona, ​​al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

L’entrada del Rei al recinte s’ha produït en dos moments: primer el tradicional ‘besamans’ i després ha acudit a la foto de família de l’esdeveniment, on hi havia el president Torra, altres autoritats i representants del saló i del sector de l’automoció.

Publicitat

Torra no ha participat en la primera fase de l’entrada de Felip VI sinó que ha esperat a saludar-lo, de manera cordial, abans de la foto, i fonts de la Generalitat consultades per Europa Press han explicat que el president català mai participa en aquests ‘ besamans ‘.

També han acudit a l’acte la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto; la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón; la portaveu del Govern, Meritxell Budó, i la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera.

Les absències i el dinar

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no s’ha presentat ni tampoc el president del Gobierno, Pedro Sánchez, a Madrid per la mort d’Alfredo Pérez Rubalcaba. Després de la foto de família, el Rei i Torra amb la resta d’assistents s’han desplaçat a una zona annexa on s’ha celebrat el dinar i diversos discursos, on el monarca i el president han compartit taula al costat de responsables del saló, la ministra i també la delegada del Govern.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut