Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Torra intenta posar pau entre JxCat i ERC

|

- Publicitat -

Quim Torra ha demanat aquest dimecres a Junts per Catalunya (JxCat) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), els dos partits que donen suport al Govern en funcions, que reforcin la coordinació entre ells i evitin “rumors i filtracions d’esborranys”, després de la polèmica per la publicació als mitjans del pla de desescalada de les restriccions per la covid-19 que el Procicat havia d’aprovar divendres. Torra ha parlat amb el vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, i amb la consellera de la Presidència en funcions i portaveu de l’executiu, Meritxell Budó, per oferir-se a “ajudar i col·laborar” en el que se li demani. “El país viu una de les crisis més greus de la seva historia i tots hem d’estar a disposició del bé comú”.

L’expresident del Govern, inhabilitat del càrrec pel Tribunal Suprem pel cas de la pancarta a la façana del Palau de la Generalitat, ha recordat que “tot i les dificultats que hagin pogut existir”, en els moments “crítics” d’un país, “com l’actual”, s’ha sabut treballar en equip, “donant confiança a la ciutadania i posant sempre la veritat per davant”.

Publicitat

Per això ha opinat que ara “cal reforçar” aquesta coordinació i enviar missatges “clars i estables” a la ciutadania sobre les mesures que es prenen “per protegir la salut i la vida de les persones”, així com per “preservar” els llocs de feina i la “viabilitat” dels projectes econòmics i empresarials.

“Més que mai, demano no només als partits de Govern, sinó a la resta de forces polítiques, institucions i a tota la societat, sentit de país, solidaritat i responsabilitat. Per Catalunya i per la vida”, rebla Torra en un comunicat.

Et pot interessar  ERC defensa un debat electoral amb Junts i el PSC per "confrontar idees"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut