Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Torra es reuneix amb representants del món local per analitzar l’evolució del coronavirus

Hi participen, alguns per videoconferència, els presidents de les Diputacions, l’ACM o la FCM

Avatar
Agències 13/03/2020
El president de la Generalitat, Quim Torra, amb la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, durant la reunió amb el món local per analitzar l'evolució del coronavirus. Imatge del 13 de març de 2020. (Horitzontal)

El president del Govern, Quim Torra, i la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, s’han reunit amb representants del món local per analitzar l’evolució del coronavirus a Catalunya. La trobada se celebra al Palau de la Generalitat i alguns dels participants, com els presidents de la Diputació de Barcelona, Núria Marín; de Lleida, Joan Talarn; de Tarragona, Noemí Llauradó, i el regidor de la Presidència de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ho fan per videoconferència, un dels confinats pels casos de coronavirus al consistori. Presencialment hi són el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el president de l’ACM, Lluís Soler; la presidenta de la FMC, Olga Arnau, i el president de Micropobles, Mario Urrea.

Per part del Govern també hi assisteix el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar.

Un cop acabi aquesta reunió, el president de la Generalitat encapçalarà la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) al Palau de Pedralbes. També hi participaran els consellers d’Interior i Salut, Miquel Buch i Alba Vergés.