Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Torra es reuneix amb representants del món local per analitzar l’evolució del coronavirus

|

- Publicitat -

El president del Govern, Quim Torra, i la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, s’han reunit amb representants del món local per analitzar l’evolució del coronavirus a Catalunya. La trobada se celebra al Palau de la Generalitat i alguns dels participants, com els presidents de la Diputació de Barcelona, Núria Marín; de Lleida, Joan Talarn; de Tarragona, Noemí Llauradó, i el regidor de la Presidència de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ho fan per videoconferència, un dels confinats pels casos de coronavirus al consistori. Presencialment hi són el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el president de l’ACM, Lluís Soler; la presidenta de la FMC, Olga Arnau, i el president de Micropobles, Mario Urrea.

Per part del Govern també hi assisteix el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar.

Publicitat

Un cop acabi aquesta reunió, el president de la Generalitat encapçalarà la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) al Palau de Pedralbes. També hi participaran els consellers d’Interior i Salut, Miquel Buch i Alba Vergés.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut