Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

SCC fa saltar totes les alarmes i emplaça els municipis a evitar alcaldes independentistes

|

- Publicitat -

Societat Civil Catalana (SCC) ha demanat aquest dilluns que es formin governs constitucionalistes a tot Espanya i deixar de banda els partits independentistes als municipis catalans on sigui possible formar executius alternatius al soberanisme.

Publicitat

En un comunicat, ha considerat que és “imprescindible la formació de governs constitucionalistes a tot Espanya per encarar el futur amb totes les garanties democràtiques”, i ha sostingut que els partits que es caracteritzen per actuar al marge de la llei no han de formar part dels executius.

L’entitat ha insistit que la formació del nou Govern de Pedro Sánchez hauria de deixar “fora de joc” els partits independentistes i ha felicitat tots els partits constitucionalistes pels resultats obtinguts en aquestes eleccions municipals, que ha qualificat d’excel·lents.

“Tots aquells partits polítics que es caracteritzen per actuar al marge de la llei, vulnerant la Constitució, l’Estatut de Catalunya i l’Estat de Dret no haurien de formar part dels nous executius”, ha argumentat.

També ha valorat de manera positiva que partits estatals hagin apostat per presentar en les seves llistes polítics catalans en les eleccions europees “fent evident, una vegada més, la importància que té Catalunya en el conjunt d’Espanya”.

Et pot interessar  Provocació d’Ayuso: assistirà a la manifestació convocada per SCC contra l'amnistia i l'autodeterminació
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió