Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Rull sense manies: tracta els jutges del Suprem i al Rei de cadàvers del franquisme

|

- Publicitat -

La sentència duta pels magistrats del Tribunal Suprem espanyol fruit del judici farsa, que no és altra cosa que una venjança de l’Estat contra els independentistes, es publicarà les pròximes setmanes.

Es calcula que no pot fer-se pública més enllà de la primera quinzena d’octubre per dues raons: la primera és que el 16 d’aquest mes els Jordis compliran dos anys de presó preventiva, la màxima permesa. L’altra és que la justícia europea ha fixat pel 14 d’octubre la vista sobre la immunitat de Junqueras.

Publicitat

Durant aquesta agònica espera, els presos poden expressar-se a través de les xarxes socials. L’últim a fer-ho ha estat el conseller legítim Josep Rull que a través del seu perfil de Twitter ha dedicat una contundent dedicatòria als jutges del Tribunal Suprem coincidint avui amb la inauguració de l’Any Judicial presidida pel rei d’Espanya, Felipe VI.

“Avui se sentirà olor de rònec i resclosit: avui s’inaugura l’Any Judicial a la seu del Tribunal Suprem” afirma Rull en referència que tant la Corona espanyola com la justícia segueixen estretament lligades al passat franquista d’Espanya. És per això que usa adjectius que evidencien ser institucions pròpies de temps grisos i que actuen amb la mentalitat de la dictadura.

Et pot interessar  Què diu exactament la resolució del Suprem que acorda investigar Puigdemont i Wagensberg per terrorisme?
Publicitat

Opinió

Minut a Minut