Dimecres, 16 d'Octubre de 2019 - Edició 447
La República

Rull sense manies: tracta els jutges del Suprem i al Rei de cadàvers del franquisme

Demolidor tuit del conseller empresonat coincidint amb la inauguració de l’Any Judicial

Gerard Sesé
Gerard Sesé 09/09/2019
El cap de llista de JxCat per Tarragona, Josep Rull, en videoconferència des de Soto del Real

La sentència duta pels magistrats del Tribunal Suprem espanyol fruit del judici farsa, que no és altra cosa que una venjança de l’Estat contra els independentistes, es publicarà les pròximes setmanes.

Es calcula que no pot fer-se pública més enllà de la primera quinzena d’octubre per dues raons: la primera és que el 16 d’aquest mes els Jordis compliran dos anys de presó preventiva, la màxima permesa. L’altra és que la justícia europea ha fixat pel 14 d’octubre la vista sobre la immunitat de Junqueras.

Durant aquesta agònica espera, els presos poden expressar-se a través de les xarxes socials. L’últim a fer-ho ha estat el conseller legítim Josep Rull que a través del seu perfil de Twitter ha dedicat una contundent dedicatòria als jutges del Tribunal Suprem coincidint avui amb la inauguració de l’Any Judicial presidida pel rei d’Espanya, Felipe VI.

“Avui se sentirà olor de rònec i resclosit: avui s’inaugura l’Any Judicial a la seu del Tribunal Suprem” afirma Rull en referència que tant la Corona espanyola com la justícia segueixen estretament lligades al passat franquista d’Espanya. És per això que usa adjectius que evidencien ser institucions pròpies de temps grisos i que actuen amb la mentalitat de la dictadura.

Relacionats